Szolgáltatások
Szolgáltatások

A daruzás, szállítás, darukosarazás, targoncázás, géptelepítés - gépmozgatás, trailerezés szolgáltatásainkat Magyarország területén nyújtjuk megrendelőinknek, azaz Önöknek, melyekkel akár komplex megoldásokat kínálunk egyedi igényekre szabottan. A daruinkat, autóinkat, targoncánkat, gépeinket szakképzett személyzettel és megegyezés alapján teherkötözővel, illetve kötöző, rögzítő, illetve egyéb segédeszközökkel biztosítjuk. Az esetleges meghibásodások esetén rövid időn belül cserét biztosítunk a munka folytatásához.

Az alábbiakban kérem tekintse át részletesen a szolgáltatásainkat. Amennyiben további információra van szüksége vagy kérdése merül fel, akkor kérem keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken vagy kérje árajánlatunkat most.

Szállítás

Szállítás

    Belföldi szállításainkat önrakodós autóinkkal túlméret-engedéllyel 3 méter szélességig, illetve 22 m hosszúságig végezzük. A farszerelt darus autóink 6,2 m-es rakfelülettel, a darus-nyerges autónk 12 m-es rakfelülettel, illetve az átlagnál - mind elnyúlásban, mind emelési tudásban - nagyobb teljesítményű darukkal rendelkeznek.
    Önrakodós, azaz darus autóink a szállításához segítséget nyújtanak, mivel a szállítandó tárgyat felemeli az autóra, majd a kívánt helyre szállítása után az Ön igényei  szerinti helyre ledaruzza.​..

Részletek
Daruzás

Daruzás

    Az elnyúlásban és emelési tudásban is az átlagosnál nagyobb teljesítményű darukkal rendelkezünk. Daruzásra, önrakodós autóra az élet szinte minden területén szükség lehet, mind magánjellegű, mind vállalkozása terveinek megvalósításához, mindennapjainak megkönnyítéséhez.
​    Több ponton 'csukló', távvezérelt darukkal, önrakodós autókkal állunk rendelkezésére, melyeket az adott feladatot elvégezhetősége alapján határozunk meg, figyelembe véve a hatékonyságot és a gazdaságosságot is. Az autóink, daruink és tartozékaik legfőbb paramétereit, bővebb információit a Gép- és Eszközparkunk menüpont alatt talál.

Részletek
Targoncázás / Targonca bérbeadás

Targoncázás / Targonca bérbeadás

    A maximum 8 tonna emelési képességű targoncánkkal egyedi tárgyak, gépek, berendezések, fémszerkezetek, stb. mozgatását tudjuk az Ön igényeinek megfelelően megvalósítani; villái 120 cm és 200 cm-esek, plusz villahosszabbítókkal is rendelkeznek. A targoncánkat kezelő személyzettel, illetve a szükséges rögzítő eszközökkel biztosítjuk, szállítását saját trailerrel. Egyedi megállapodás esetén kezelő nélkül is bérbevehető.
    Darugém csatlakoztatható a villakocsira, mely olyan esetekben nyújt Önnek segítséget, amikor a daruzáshoz nincsen elegendő hely, azonban az adott gépet, berendezést mégis mozgatni kell, vagy a daruzási pontig elvinni.

Részletek
Géptelepítés - gépmozgatás

Géptelepítés - gépmozgatás

    Az Önök ipari gépeinek, berendezéséinek, tárgyainak, egységeinek mozgatását, szállítását, pozícionálását és telepítését igényeinek megfelelően több különböző tudású nehézgépmozgató szettel, görgőkkel, emelőkkel, vonszolókkal és kiegészítőikkel biztonságosan elvégezzük.

    A gépmozgatás a tevékenységünk komplexitásához nyújt segítséget, azaz a gépek daruzásához, szállításához, targoncázáshoz ...

Részletek
Darukosarazás

Darukosarazás

    Darukosarazás vagyis darura szerelhető személyemelő kosár, segítségével a magasban és vízszintesen a más módon  'megközelíthetetlen' területen is elvégezhetőek a szerelési – karbantartási munkák biztonságosan, stabilan. Függőlegesen a kosarazási magasságunk 35 m, vízszintesen az elnyúlásunk kosárral 28 m.
    Kettő darab kétszemélyes, 1000 V-ig szigetelt kosárral állunk rendelkezésükre, és kisebb méretű segédeszközök, kéziszerszámok emelésére is alkalmasak.

Részletek
Trailerezés / túlméretes szállítás

Trailerezés / túlméretes szállítás

A megrendelőink igényeinek megfelelően több trailerrel állunk rendelkezésükre:

Trailer : síkplatós, 90 cm szállítási magassággal és alurámpával. Koncentrált, nagy terhek biztonságos szállítására kialakított, mindkét tengelyén külön rögzítőfékkel és szintezővel.


Mélybölcsős trailer: különlegesen alacsony, 50 cm szállítási magasságú platórész a két guruló tengely között.
 

Nehéz terepen szállítás - daruzás (6x6)

Nehéz terepen szállítás - daruzás (6x6)

    A 6x6-os teherautónk nagyon jó terepjáró képességű, mely segítséget nyújt olyan daruzások-szállítások esetén, melyeknél a terepviszonyok rosszabbak, azaz latyakos, sáros, havas (szántók, hegyi utak, stb.).
    A 6x6-os autónk az átlagosnál  - mind elnyúlásban, mind emelésben - nagyobb teljesítményű daruval és 5 m-es  háromoldalra billenős platóval rendelkezik.

 

Részletek
Telephelyi átrakodások / raktározás

Telephelyi átrakodások / raktározás

A riasztó - és kamerarendszerrel ellátott, nonstop távfelügyelettel biztosított telephelyünk közúton könnyedén megközelíthető.
A telephelyünk alkalmas kamionok ki- és berakodására is, melyhez rendelkezésre áll a targoncánk, illetve daruink is. Áruk kis ideig történő, ideiglenes raktározására is alkalmas nyitott területen (zúzott kővel illetve betonnal burkolt felületen) vagy fedett, tető alatt is részen is egyedi megállapodás alapján.

Szállítás Daruzás Darukosarazás Targoncázás Géptelepítés - Gépmozgatás Trailerezés Nehéz terepen szállítás-daruzás (6x6) Telephelyi átrakodások, raktározás Próbasúlyok Egyéb speciális feladatok Daru Daruzás Darus fuvarozás Önrakodós autó Darus teherautó Fuvarozás Szállítás Anyagmozgatás Konténer szállítás Gépszállítás

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!