Szolgáltatások
Szolgáltatások

Targoncázás / Targonca bérbeadás

    A több emelési képességű targoncáinkkal (3,5 tonna - 6/8 tonna - 10 tonna) egyedi tárgyak, gépek, berendezések, fémszerkezetek, stb. mozgatását tudjuk az Ön igényeinek megfelelően megvalósítani; villáik 120 cm és 200 cm-esek, plusz villahosszabbítókkal is rendelkeznek. A targoncánkat kezelő személyzettel, illetve a szükséges rögzítő eszközökkel biztosítjuk, szállítását saját trailerrel. Egyedi megállapodás esetén kezelő nélkül is bérbevehető.
    Darugém csatlakoztatható a villakocsira, mely olyan esetekben nyújt Önnek segítséget, amikor a daruzáshoz nincsen elegendő hely, azonban az adott gépet, berendezést mégis mozgatni kell, vagy a daruzási pontig elvinni.

 

 

 

Néhány példa a targonca használatára:

-        gépek, berendezések, tárgyak, vasszerkezetek, alkatrészek emelése, mozgatása;

-        kamionok, teherautók le- és felpakolása (gépek, tárgyak, berendezések, építőipari anyagok, stb.);

-        csarnokok, üzemek, gyáregységek közötti gép és egyéb berendezések, tárgyak, szerkezetek mozgatása targoncával;
​-        géptelepítésnél gépek, berendezések mozgatása a műhelyek között, műhely és szállítójármű között;
​-        géptelepítések - gépmozgatások esetén a gép görgőkre helyezése;
​-        kazánok, hőcserélők targoncázása;
​-      fém-, fa-, műanyag-, lemezipari gépek (CNC, marógép, esztergagép, présgép, fröccsöntőgép, nyomdagép, lemezhajlító, lemezvágó) targoncázása.Targonca darugém: villák leszedése után a  villakocsin keresztül a targoncára csatlakoztatható. Csarnokokban, szűk helyeken, ahol a daru vagy darus autó nem fér be, de villával az emelés nem megoldható, ott használható ez a speciális eszköz, a darugém. Több olyan gép, tárgy, berendezés van, melyek emelési pontja csak a felső részén, azaz a tetején található, ezekhez jó a darugém. Tárgyak, berendezések, gépek felállítása, majd a helyszínre vitele, helyére berakása, beemelése (présgépek, nyomdagépek, egyéb egyedi gépek). Födém-tető alá (szűk helyre) történő beemelése tárgyaknak, berendezéseknek. Gépek, berendezések, tárgyak összeállítása, összeépítése zárt-szűk helyen.

 

Vissza

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!