Cégünkről
Cégünkről

 

Rólunk       Referenciák       Előnyei az önrakodós / darus autóinknak       Fő alapelveink és célkitűzéseink

Rólunk
 

       A tevékenységünk kezdete már több mint három évtizedre nyúlik vissza, 1988-ban kezdődött. A kezdetekkor egy önrakodós (darus) teherautóval végeztük el a megrendelőink igényeinek megfelelően a daruzást-szállítást. A vállalkozásunk tevékenységét olyan profilokkal bővítettük, melyek a daruzás-szállítást kiegészítik, ezáltal komplex feladatokat el tudunk látni: emelőkosarazás (darukosárral), targoncázás, targonca bérbeadás, géptelepítés – gépmozgatás, műhelyköltöztetés, trailerezés. Ennek köszönhetően nem kell a megrendelőinknek több eszközt, több embert összehangolni egy-egy feladat megoldása érdekében. A tevékenységek végzéséhez szükséges mindenkori érvényes engedélyekkel, jogosítványokkal rendelkezünk.

       Saját gépparkkal, saját dolgozókkal állunk a megrendelőink rendelkezésére, melyeket a mindenkori piaci igényekhez mérten fejlesztünk. Célunk, hogy a megrendelőink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki Magyarország bármely pontján, ehhez szükségesek a folyamatosan karbantartott és modernizált eszközeink, illetve a szakmai fejlődés és tapasztalatszerzés lehetőségeinek biztosítása a dolgozóinknak.
 

Referenciák
 

                – telekommunikációs vállalatok

                – villanyhálózatépítő, - karbantartó vállalatok

                – vasútépítő, - karbantartó vállalatok

                – nyílászáró (ablak, ajtó, stb.) gyártó vállalkozások
                – műanyag-, fém-, fa-  és egyéb gépipari vállalkozások

– finommechanikai vállalkozások

– magánerős építkezések

– tüzéptelepek, építőipari gyárak

– faipari vállalkozások

– csarnoképítő és egyéb építőipari kivitelező vállalkozások

– út- és közműépítők, - fenntartók

– autópálya, híd, és egyéb műtárgy építő vállalkozások

– kertépítő, sziklakert, medence építő vállalkozások

A referenciák felsorolása nem teljes, mivel a daruzás, szállítás és az egyéb kiegészítő tevékenységeink szinte az élet minden területén segítséget és megoldást nyújtanak.

 

Előnyei az önrakodós / darus autóinknak
 

►  „kettő az egyben” azaz a tehergépjárműveink daruval és platóval is rendelkeznek, mely idő- és költséghatékony is egyben: az adott tárgyat, gépet, stb-t a daruval a platóra felemeljük, rögzítjük és szállításra kész, a szállítás után a ledaruzása is megtörténik

⇒   ez alapján nem kell külön darut, szállító járművet, kötözőt, emberei segéderőt, stb. biztosítani.

⇒   egyszerre érkezik a tehergépjármű, illetve a daru is helyszínre, azaz nem kell esetlegesen várni a rakodásra, kötözésre.

►   szűk helyeken, udvarokban, csarnokokban csak egy autónyi helyet kell biztosítani a beállásokhoz és daruzásokhoz;

►  a daruink gémszerkezetei több pontban „csuklanak”, a horogmagasság alacsonyabb, ezért a zártabb-szűkebb helyeken is könnyen lehet daruzni (akár egy kinyitott ablakon keresztül is)
​► a daruink JIB / Flay JIB-bel rendelkeznek. A JIB, egy harmadik hidraulikus gémtoldat, amely könnyedén fel – és lecsatolható, a magassági és távolsági elnyúlás dimenzióját nagy mértékben növeli. A gém több helyen ’csuklik’, ’törik’ ezért az épületekre, építményekre vagy szűk helyekre is könnyedebben és precízen is be lehet nyúlni.

​► szinkrondaruzás lehetősége: a szinkrondaruzás során két teljesen különálló daru dolgozik együtt annak érdekében, hogy az emelendő tárgy biztonságosan emelésre, mozgatásra kerülhessen. A szinkron- vagy más néven páros daruzásra nemcsak az emelendő tárgy súlya következtében lehet szükség, hanem a különleges formák (pl. sziklák, gépek), emelési lehetőségek (pl. két oldalról nyitott csarnokon belüli daruzás) miatt is.

Fő alapelveink és célkitűzéseink
 

Folyamatos és fenntartható fejlődés: A folyamatos fejlődésünk elengedhetetlen tényezője a megrendelőink visszajelzése a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A fejlődéshez elengedhetetlen a szakmai tapasztalatszerzés mellett a szakmai fejlődés lehetőségének biztosítása is. A megrendelőink igényeire szabottan egyedi megoldásokat alkalmazunk.
 

Elhivatottság és elkötelezettség: Munkatársaink elhivatottak és elkötelezettek annak érdekében, hogy a megrendelőink igényei a lehető legmagasabb színvonalon és a mindenkori előírások, biztonsági szempontok nyomon követésével kerüljenek kielégítésre.
 

Szakértelem és tapasztalat: A tapasztalot a daruzási – szállítási tevékenységünkben a megközelítőleg három évtized is jelzi, a munkatársaink között kis mértékű a fluktuáció.
Szállítás Daruzás Darukosarazás Targoncázás Géptelepítés - Gépmozgatás Trailerezés Nehéz terepen szállítás-daruzás (6x6) Telephelyi átrakodások, raktározás Próbasúlyok Egyéb speciális feladatok Daru Daruzás Darus fuvarozás Önrakodós autó Darus teherautó Fuvarozás Szállítás Anyagmozgatás Konténer szállítás Gépszállítás​

 

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Kérje ajánlatunkat most!